« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Bebè Na Volè i Mind Itches u Vintage Industrial Baru

7 Prosinac

| 40-55 kn

U četvrtak 7. prosinca u Vintage Industrial Baru nastupaju Bebè Na Volè i Mind Itches.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Bebè Na Volè i Mind Itches u Vintage Industrial Baru

Bebè Na Volè i Mind Itches u Vintage Industrial Baru

Nakon nešto manje od godinu dana, u Vintage Industrial vraća se Bebe na Vole u četvrtak 7. prosinca na svom solo koncertu u Savskoj 160. Bebè Na Volè, iz koje stoji autor, pjevač i gitarist Adam Semijalac, jedna je od najprepoznatljivijih glazbenih pojava na domaćoj nezavisnoj sceni. Predanim i iskrenim glazbenim stvaralaštvom već je preko deset godina dosljedan vlastitom zvuku.

 

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon 10 godina stvaranja originalne i njemu svojstvene glazbe, krajem siječnja 2015. izdao je “best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression” gdje je svoj cjelokupni opus sveo na 13 autorskih pjesama kojima je obuhvatio sve kreativne faze svog glazbenog izričaja.

 

S obzirom da posljednjih 10 godina živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te ima preko 15 cjelovečernjih plesnih predstava iza sebe. Podučava gitaru, bass, banjo, mandolinu, a povrh svega snima film o Bebè Na Volè s redateljem Vladimirom Gojunom.

 

Starozagrebački veleum Mind Itches, nakon duže koncertne pauze, zasvirat će u akustičnom izdanju prije Bebè Na Volè. Poznat po distorziranim napadima u matičnom bendu Stonebride, ovdje u solo aranžmanu ogoljuje dušu, hrani srca i unosi dašak alternativne melankolije kroz vlastitu prizmu poimanja glazbe, te svijeta u kojem živi.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna u VIB-u (Savska 160) & Dirty Old Empireu (Tratinska 18), dok će na dan koncerta karta iznositi 55 kuna.

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
7 Prosinac
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
40-55 kn

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate