« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Američki Battleme dolazi u riječki OKC Palach

14 listopada

| 40-50 kn

Žestoki američki rokeri iz Portlanda (Oregon) po drugi put dolaze u Rijeku. U sklopu promocije njihovog trećeg albuma ‘Cult Psychotica’ i nove europske turneje Riječani će imati imati ponovno priliku gledati jednu sjajnu live atrakciju u subotu 14. listopada.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Battleme

Battleme

„Cult Psychotica’’ je ustvari proglas kojeg je frontmen Matt Drenik stvorio tijekom prvih nekoliko mjeseci predsjedničkih izbora u SAD-u 2016. godine. Bend je ovaj album snimio uživo u periodu od svega tjedan dana u Drenikkovom Get Loud studiju u Portlandu, u izboju nevjerojatne energije. Krajnji ishod albuma, vrhunska je suvisla reakcija na trenutno stanje u svijetu ili kako sam Drenik kaže, „pravovremeno razmišljanje o našoj slomljenoj stvarnosti“. Uz vijesti o novom izdanju, bend je uzbuđen što će novi album moći promovirati na velikoj europskoj turneji ove jeseni , između kojih je i Rijeka domaćin.

 

Tijekom karijere ( koja traje više od sedam godina), Battleme je privukao pažnju publike svojim brendom psihodeličnog rocka sa primjesama blusea. Esquire ističe da su kojim slučajem The Flaming Lips napravili koju originalnu pjesmu tijekom izvođenja obrada Pink Floydova albuma ‘’The Dark Side Of The Moon’’, zvučali bi jednako dobro kao Battleme. Rolling Stone je pisao o sposobnosti benda da stvara krešenda u stilu The Smashing Pumpkinsa, dok je Billboard pohvalio Battlemeov groove uporedivši ga sa onim kojim vladaju Queens Of The Stone Age.

 

Ulaznice: 40,00kn/50,00kn, pretprodaja: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
14 listopada
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
40-50 kn

Mjesto

Palach
Rijeka,
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate