Loading Events
  • This event has passed.

12. INmusic festival

19 lipanj, 2017Organizatori INmusic festivala pripremaju razne novosti i najave za dvanaesto festivalsko izdanje, a već sada potvrđeni su datumi održavanja najvećeg open-air događaju Hrvatskoj. Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

12. INmusic festival
12. INmusic festival

Ulaznice za INmusic festival #12 dostupne su putem službenog festivalskog webshopa. Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 250 kuna (+ troškovi transakcije), mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa, a u prodaji su do 01. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival – i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

 

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineupa za 2017. godinu uzimaju se u obzir i želje publike. Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) gdje posjetitelji mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voljeli vidjeti i čuti na INmusicu. Tko će nastupiti na INmusicu i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, a nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program.

 

INmusicova replika Teslinog tornja ponosno stoji na Jarunu te je paralelno svojevrsni podsjetnik na prethodna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #12. INmusicov toranj ponovo će zasvijetliti u čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim.

Details

Start:
19 lipanj, 2017
End:
21 lipanj, 2017
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Otok mladosti – Jarun
Zagreb, Hrvatska + Google Map