Elton John kategorički negira nastup na Trumpovoj inauguraciji

Član prijelaznog tima Donalda Trumpa izjavio je kako je Elton John bukiran za nastup na svečanoj inauguraciji u siječnju sljedeće godine, no Johnov glasnogovornik to kategorički odbacuje.

Elton John (Foto: Wikipedia)
Elton John (Foto: Wikipedia)

Anthony Scaramucci to je ustvrdio tijekom intervjua za BBC riječima: “Elton John će održati koncert na inauguraciji”. Glasnogovornik pjevača, pak, za istu je televiziju izjavio: “U tome nema nimalo istine.”

Tvrdnja je nije iznenadila tek Johna, već i njegove fanove koji znaju s kolikom je gorljivošću Elton John podržavao Hillary Clinton, održavši čak i fundraising koncert za demokratsku kandidatkinju.

Vince Neil, pjevač Motley Crue nedavno je izjavio kako je bio bukiran za nastup na inauguraciji, ali prije no što je pobjednik uopće bio objavljen. U međuvremenu, tvrdi, opozvali su mu nastup na ceremoniji koja će se održati 20. siječnja u Washington, D. C.

Dok se mnoge ličnosti iz show businessa odriču i same pomisli sviranja za novoizabranog vođu, postoje i oni koji iza njega stoje, poput reality zvijezde Paris Hilton koja se autala kao veliki Donaldov suporter u posljednjem intervjuu.

Ni Kanye West nije izdržao ne prokomentirati izborne rezultate, pa je tako tijekom koncerta u Sacramentu izrazio svoju podršku predsjedniku, rekavši kako bi glasao za republikanskog kandidata, da je uopće glasao.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh