Elton John će pjevati na sprovodu Georgea Michaela

George Michael umro je na Božić uslijed zatajenja srca, a pronašao ga je njegov partner Fadi Fawaz u krevetu u njegovom domu u Oxfordshireu.

Elton John (Foto: Wikipedia)
Elton John (Foto: Wikipedia)

Elton John i George Michael bili su prijatelji, a potvrđeno je kako će John na sahrani pjevati “Don’t Let The Sun Go Down On Me” koju je prvi put izveo u duetu s Michealom 1991. godine na koncertu na Wembleyu. Pjesma je krajem iste godine i službeno objavljena.

Kako izvještavaju britanski mediji, održat će se čak dvije ceremonije oproštaja s Michaelom, jedna za obitelj i prijatelje, a druga za fanove. Vjeruje se kako će zvijezda biti sahranjena na groblju Highgate pored svoje majke Lesley koja je umrla 1997. godine od raka.

George Michael (Foto: Georgemichael.com)
George Michael (Foto: Georgemichael.com)

Elton John je nakon vijesti o iznenadnoj smrti Georgea Michaela na Instagramu objavio fotografiju sebe i svog prijatelja i suradnika, a popratio ju je riječima: “Šokiran sam. Izgubio sam voljenog prijatelja – najljubazniju i najvelikodušniju dušu i briljantnog umjetnika. Moje srce je s njegovom obitelji, prijateljima i svim njegovim fanovima. @GeorgeMichael #RIP”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh