Dječji kutak na SuperUhu

Kao i prošle godine i ove godine su organizatori SuperUho festivala odlučili izaći ususret roditeljima s djecom i organizirati ‘Dječji kutak na SuperUhu’ u kojem će djeca od 6 do 12 godina moći provesti vrijeme u zajedničkom druženju i igranju, sve uz nadzor učiteljice razredne nastave, čime se nastavlja tradicija family-friendly festivala.

Devendra Banhart u Dječjem kutku na prošlogodišnjem SuperUhu
Devendra Banhart u Dječjem kutku na prošlogodišnjem SuperUhu

Organizator napominje da iako se djeca mogu prijaviti za “Dječji kutak” na samom licu mjesta u Primoštenu, zbog ograničenog kapaciteta prednost će imati prijave na mail [email protected], a sva djeca koja provedu vrijeme u igraonici sponzor Iskon će osigurati vrijednu uspomenu.

Dječji kutak je čuvaonica i igraonica za djecu od 6 do 12 godina koja će se nalaziti neposredno uz festival, između dva festivalska backstagea, a sadržavat će vodu, sokove i grickalice, igraće konzole PlayStation 4 i Nintendo Wii, te druge popratne sadržaje koje će organizirati učiteljica razredne nastave koja će i paziti na djecu tokom trajanja festivala. Roditelji će također za djecu moći besplatno iznajmiti antifone koji štite od buke i tako s djecom zajedno uživati u festivalu.

Pristup “Dječjem kutku” imat će samo službeno osoblje festivala, a uz učiteljicu, na ulazu “Dječjeg kutka” stajat će redar kojem će se roditelj javiti kada odluči doći po svoje dijete. Sva djeca koju roditelji odluče povjeriti na čuvanje imat će naljepnicu s imenom i prezimenom, te imenom i brojem mobitela roditelja. Kako se “Dječji kutak” nalazi između dva festivalska backstagea djeca će imati jedinstvenu priliku susresti glazbenike koji nastupaju na SuperUhu.

Ulaz na festival i u kamp je besplatan za djecu do 12 godina.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh