Tko ide na koncert Status Quo u Puli

Britanske rock legende Status Quo zasvirat će 29. srpnja u Areni u Puli. Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu.

Status Quo u Puli
Status Quo u Puli

Kada su legende rocka, Francis Rossi i Rick Parfitt početkom prošle godine najavili oproštajnu turneju, malo tko je očekivao da ćemo Status Quo imati priliku vidjeti i u Hrvatskoj.

Njihova velika želja za povratkom u Pulu da održe koncert koji nam duguju, omogućit će nam da i sami postanemo djelićem rock povijesti. 28 objavljenih studijskih albuma, preko 60 hitova, od toga čak 22 pjesme u Top 10 britanske ljestvice, Brit Awards – nagrada za izniman doprinos glazbi, odlična je preporuka za ljubitelje najkvalitetnije rock glazbe.

Status Quo svakako je jedna od najdugovječnijih i najuspješnijih rock grupa koja je desetljećima istovremeno inspirirala mnoge glazbenike i zabavljala obožavatelje.

Prava glazbena poslastica slijedi svima koji žele čuti kako uživo zvuče “Picture of Matchstick man”, ‘’Whatever you want’’’ In the Army now’’, ‘’Rockin’ All Over The World’’…

Ravno do dna podijelio je 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Kako se zvao prvi album grupe Status Quo objavljen 1968. godine? glasi: “Picturesque Matchstickable Messages from the Status Quo”. Po jednu ulaznicu dobili su Dalibor Gelender i Jelena Matas. Dobitnike ulaznice čekaju na press ulazu u Arenu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh