Podijelili smo ulaznice za koncert Irene Žilić u Tvornici kulture

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja. Ravno do dna podijelio je 2x2 ulaznice.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Irena Žilić (Foto: Sara Pukanić)

Irena Žilić (Foto: Sara Pukanić)

Album “Haze” Irenin je drugi dugosvirajući studijski uradak objavljen 15. ožujka. Na novom albumu Irena Žilić je radila s talentiranim producentom Markom Mrakovčićem, a više nije ni sama s gitarom. Pridružili su joj se Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), koji će s njom nastupiti i u Tvornici kulture.

Novo izdanje Irene Žilić može se nabaviti prvo u digitalnom obliku, uz koje je objavljena i knjižica s tekstovima, a fizičko izdanje će izaći nešto kasnije.

Irena Žilić iza sebe ima EP “Days of Innocence”, album “Travelling” te brojne koncerte diljem Hrvatske i regije, a njezin drugi album jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine.

Ulaznice za koncert u Tvornici (22. travnja) su u pretprodaji po 35 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb, Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb, Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb i Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb.

Točan odgovor na pitanje: Koliko albuma je do sada objavila Irena Žilić? glasi: dva albuma. Po dvije ulaznice dobili su Marijan Rotim i Dijana Čiš. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate