Podijelili smo ulaznice za koncert grupe Cojones u Tvornici kulture

Zagrebački stoner rockeri Cojones nastupit će u Tvornici kulture u subotu 5. studenog 2016. povodom promocije novog albuma ‘Resonate’. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Cojones
Cojones

Ova glasna stoner rock četvorka osnovana je 2006. u Zagrebu, a već krajem sljedeće godine objavili su album zajedno s grupom Umor “Cojones & Umor Split LP” nakon čega su se otisnuli na prvu europsku turneju. Prvo samostalno izdanje, “Sunrise”, realizirano je 2009. godine, a uslijedila je još jedna europska turneja promocije zajedno s Umorom.

U narednim godinama Cojones su svirali po cijeloj Europi, pa je drugi album, imena “Bend To Transcend” na red došao 2012. kad je bend već imao hrpe pređenih kilometara i odsviranih koncerata te izuzetan ugled na regionalnoj underground rock sceni. 2013. godinu obilježilo je još jedno izdanje, a riječ je o live albumu “Black Night” snimanom u Jeni u Njemačkoj. Ranije objavljena pjesma “Rocker” najavila je rad na drugom albumu, a novi uradak “Resonate” s osam pjesama upravo je objavljen u izdanju domaće PDV Records.

Novi album “Resonate” sniman je u Pleasantville studiju kod Pavla Miholjevića i Jure Ferine, poznatima po suradnji s producentom Daveom Fridmannom. Cojones će vas preplaviti energijom i njihovom željom da budu žestoki na stageu i sviraju glasnije uz heavy stoner zvuk kojeg pretvaraju u rock’n’roll eksploziju.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovore na pitanje: Kako se zove novi album grupe Cojones? glasi: “Resonate”. Po dvije ulaznice dobili su Ante Kolovrat i Andrijana Lepka. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh