Podijelili smo ulaznice za Exploited u Vintage Industrial Baru

The Exploited će nastupiti u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Bar, ali bez pjevača Wattieja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Exploited u Vintage Industrial Baru
Exploited u Vintage Industrial Baru

Nakon službenog odgovora menadžmenta The Exploiteda, potvrđujeno je da će se koncert The Exploited / The Casualties / Code Red održati u nedjelju 23. travnja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru kao podrška pjevaču Wattieju, koji je prije dva tjedna u Belgiji hospitaliziran, te ne može nastaviti turneju. “Nakon liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Wattie bio blizu smrti i da je njegovo srce moglo stati svake minute. Wattie želi da se turneja nastavi kako se ne bi razočarali obožavatelji, ali mu je propisano strogo mirovanje”, napisao je Wullie, bubnjar grupe Exploited.

Wattie je dakle izrazio želju da bend nastavi s turnejom bez njega, što su podržali i svi klubovi koji su dogovorili koncert na ovoj turneji. Wattija će za mikrofonom mijenjati članovi The Casualtiesa i Code Reda.

Cijena ulaznice u preprodaji iznosi 90 kuna dok će na dan koncerta iznositi 110 kuna, a nabaviti ih možete Kavezu i Vintage Industrialu (Savska cesta 160) te u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kada su Exploited posljednji put nastupili u Vintage Industrial Baru? glasi: 13. srpnja 2015. godine. Po dvije ulaznice dobile su Dina Brajković i Žana Plažanin. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh