Podijelili smo ulaznice za Cannibal Corpse u Vintage Industrial Baru

Nakon 20 godina, death metal legende Cannibal Corpse vraćaju se u Zagreb i u četvrtak 28. travnja nastupaju u Vintage Industrial Baru. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Cannibal Corpse
Cannibal Corpse

Davne 1996. svirali su u tadašnjem zagrebačkom rock klubu Remetinec sa sunarodnjacima Immolation, a koncert je otvorio zagrebački ex-bend Forlorn Legacy. 1998. Još su jednom posjetili Hrvatsku i odsvirali Uljanik u Puli. Ovaj put sa sobom dovode brazilske deathere Krisiun i norveško/talijanske Hideous Divinity.

S radom su počeli 1988. Prvi album “Eaten Back To Life” objavili su 1990. odmah za Metal Blade Records, a 2014. su objavili 13. studijski album “A Skeletal Domain“ te ostali vjerni svom prvom diskografu.

Cannibal Corpse je bend kojeg kroz cijelu karijeru prate kontroverze zbog eksplicitnih tekstova i morbidnih te vulgarnih artworka koji su ukrašavali njihove albume i najavljivali koncerte.

Zadnji lineup čine Paul Mazurkiewicz, Alex Webster, Rob Barrett, George Fisher i Pat O’Brien.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.  Točan odgovor na pitanje: U kojem američkom gradu su osnovani Cannibal Corpse? glasi: u Buffalu. Po dvije ulaznice dobili su Ivančica Cvetko i Nemanja Žakula. Ulaznice dobitnike čekaju na ulazu u klub prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Vevo

I dalje će imati svoju prisutnost na YouTubeu i stvarati originalan sadržaj.
Idi na Vrh