Podijelili smo ulaznice za božićni koncert grupe The Strange u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 22. prosinca u Vintage Industrial Baru nastupit će ponovo okupljeni The Strange, a kao gostujuća predgrupa na pozornicu će se prvi popeti riječki My Buddy Moose. Ravno do dna podijelio je 2x2 ulaznice.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
The Strange

The Strange

Nakon 10 godina pauze veliki comeback na pozornicu napravit će The Strange, grupa koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, lider kultne, američke grupe The Walkabouts, te će nastupiti u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Uz The Strange, nastupit će i jedan od najboljih americana bendova na ovim prostorima, Riječani My Buddy Moose. My Buddy Moose su nedavno proslaviti 10. rođendan, objavili su sveukupno tri albuma, a uskoro će im na krilima Dancing Beara biti objavljen i četvrti.

Ulaznice po pretprodajnim cijenama od 60 kuna potražite u Kavezu, Vintage Industrial Baru i Dirty Old shopu (Tratinska 18) te na dirty old EMPIRE. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 80 kuna na blagajni kluba.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove prvi i jedini album grupe The Strange? glasi: “The Nights Of Forgotten Films”. Po dvije ulaznice dobile su Laila Gumhalter Malić i Antonija Horvat. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu u klub prije koncerta.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate