Podijelili smo tri CD-a grupe Škrtice

Supergrupa Škrtice koju predvodi Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, a sa njim učestvuju još i Kole iz Velikog prezira, Boris iz Jarbola i Danilo i Boško iz Straight Mickey and the Boyza, na samom kraju 2016. objavila svoj, već sada legendarni, debitantski album, kao što je i nedavni koncert u Tvornici kulture izazvao oduševljenje okupljene publike. Povodom dobro stvorene vibre, Ravno do dna podijelio je čak tri albuma Škrtica na CD-u.

Škrtice
Škrtice

Psihodelično, sirovo, jako oštro, puno emocija i osvrta na život koji se događa oko nas i u nama. U ovoj eksplozivnoj smjesi svega ima: punka, hard rocka, new wavea, hardcorea, eksperimentalne glazbe, ona ne ostavlja ravnodušnim nikoga tko to čuje. Demistificiranje iluzija, dijagnosticiranje razočarenja i tinjajuće nade, melankolično, divlje, srčano, znojno i s puno duha, srce ove petorice kuca isto – zajedno.

Ravno do dna podijelio je tri CD-a “Škrtice”. Točan odgovor na pitanje: Tko su sve članovi beogradske grupe Škrtice? glasi: Škrtice čine Cane iz Partibrejkersa kao vokal, Kole iz Velikog prezira i Boris iz Jarbola na gitari te Danilo bubnjar i Boško basist, ritam sekcija benda Straight Mickey and the Boyz.

Album su dobili Magdalena Kuzmić iz Kaštel Novog, Robert Čajsa iz Garešnice i Tomislav Lebar iz Vratešinca. Dobitnici svoje primjerke CD-a mogu očekivati poštom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh