Podijelili smo festivalsku ulaznicu za 12. INmusic festival!

Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J i Kasabian nastupaju kao headlineri ovogodišnjeg izdanja INmusic festivala. Ravno do dna je podijelio jednu festivalsku ulaznicu.

12. INmusic festival
12. INmusic festival

Spektakularan line-up, najpovoljnija cijena ulaznica, euforične reakcije stranih i domaćih medija, očaravajuća lokacija te jedinstvena replika Tesling tornja samo su neki od čimbenika koji garantiraju da će nadolazeće, dvanaesto izdanje, postati i najuspješnije u povijesti INmusica. Sve ovo prepoznala je i publika INmusic festivala o čemu svjedoči i nezapamćen interes za festivalskim ulaznicama – tri mjeseca prije početka INmusica #12 već je popunjeno 80% kapaciteta festivala.

INmusic festival pripremio je ove godine iznimno kvalitetan glazbeni program koji može konkurirati nekim od najvećih i najposjećenijih europskih festivala poput: Rock Werchtera, Mad Cool Festivala, Rosklidea, Nos Alive festivala, Sziget festivala, a po neusporedivo nižoj cijeni! Dok se za navedene festivale cijene ulaznica kreću od 170 do 300 eura, cijene ulaznica za INmusic prilagođene su kupovnoj moći hrvatske publike i nakon promjene cijene ulaznica iznose samo 60 eura.

Međunarodna i domaća priznanja medija i publike pristižu sa svih strana, a kao jedno od najvećih ističe se ono kultnog glazbenog časopisa New Musical Expressa koji je INmusic festival uvrstio među dvanaest najboljih festivala na svijetu.

Kao najveći “aduti” ovogodišnjeg INmusic festivala ističu se glazbeni divovi – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian kao headlineri, što je rezultiralo nevjerojatnom potražnjom za ulaznicama publike iz cijelog svijeta temeljem koje organizatori očekuju i rekordnu posjećenost.

Ravno do dna je podijelio jednu festivalsku ulaznicu za sva tri dana. Točan odgovor na pitanje: Koja dva velika britanska izvođača su bili headlineri prvog INmusic festivala održanog na Šalati prije 12 godina? glasi: Morrissey i Franz Ferdinand. Jednu festivalsku ulaznicu osvojio je Matej Ivančić. Dobitnika obavještavamo kako će ga njegova ulaznica čekati na festivalskom ulazu na info štandu za nagradne igre gdje će obavezno morati predočiti svoju osobnu iskaznicu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh