Podijelili smo dva CD izdanja novog albuma My Buddy Moose

My Buddy Moose danas su objavili na CD-u album ‘IV’. Dancing Bear i Ravno do dna podijelili su dva primjerka.

My Buddy Moose "IV"
My Buddy Moose “IV”

Jednostavno naslovljen “IV”, album donosi 10 pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio LeviSeitz iz Black BeltMastering studija u Seattleu.

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

“Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike”, kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet “Waiting”. Za jedinstveni vizualani identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović.

Uporedo s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl “Terrible Place”, u režiji Nataše Antulov.

Na jesen 2017. stiže i kao vinil LP.

Dancing Bear i Ravno do dna podijelili su dva primjerka albuma na CD-u. Točan odgovo na pitanje: Koji je po redu studijski album “IV”? glasi: Četvrti. CD su dobili Domagoj Diklić iz Zadra i Jelena Kovačević iz Belog Manastira. Dobitnici svoje primjerke albuma mogu očekivati poštom.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh