De La Soul i Snoop Dogg gosti na novom albumu Gorillaz

Na novom albumu De La Soul, ‘and the Anonymous Nobody’ koji izlazi 26. kolovoza, sudjelovali su Damon Albarn i Snoop Dogg, a u najnovijem intervjuu za Guardian Posdnous iz De La Soul je objasnio kako je došlo do suradnje, te otkrio kako su i De La Soul i Snoop snimili dijelove novog albuma Gorillaz.

Kelvin Mercer aka Posdnuos iz grupe De La Soul (Foto: Wikipedia)
Kelvin Mercer aka Posdnuos iz grupe De La Soul (Foto: Wikipedia)

Na pitanje kako dolazi do kolaboracija s drugim glazbenicima, Pos je objasnio: “Do njih dođe kad osjetimo da imamo nešto što bi bilo odlično za nekog umjetnika. S Damonom je bilo jednostavno, jer volimo surađivati s njim. I mi smo sudjelovali na novom albumu Gorillaz, a i Snoop je isto bio tamo kad smo došli snimati. Odvukao nas je na stranu i pitao kako to da nikad ne radimo nešto zajedno.”

Dodao je kako su se našli s Damonom Albarnom prije dva tjedna i on im je pustio dio novog albuma Gorillaz koji zvuči fantastično. “Pustio nam je i pjesmu na kojoj želi da sudjelujemo, tako da ćemo ovih dana u studio”, rekao je Pos.

Ovo nije prva suradnja De La Soul s Gorillaz, već su sudjelovali na “Feel Good Inc.” i “Superfast Jellyfish”.

Gorillaz nisu izdali album od 2010. i “The Fall”, a novi, još bezimeni, je trebao izaći do kraja ove godine, no bend je nedavno objavio kako je ipak realnije 2017. jer je album “jebeno specijalan” i “ne smije ga se požurivati”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh