‘Dani bez sjena’ – novi singl i spot Sare Renar

Nakon singla ‘Notturno’ zagrebačka kantautorica uoči novog studijskog albuma, koji izlazi krajem ljeta, objavila je još jedan singl i videospot.

Sara Renar - Dani bez sjena
Sara Renar – Dani bez sjena

„Dani bez sjena“, naziv je nove autorske pjesme kantautorice koja ponovno izmiče žanrovskim i inim ladicama. Ovo je pjesma o nemiru, kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, a tako i o onoj vanjskoj „klimi“ koja neminovno oblikuje našu privatnu stvarnost.

„Ljetni metereološki uvjeti možda ne odgovaraju atmosferi pjesme, ali je zato društvena klima i te kako aktualna“, kaže Sara Renar.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e2TJvHWiStw[/youtube]

Video materijal nastajao je paralelno uz promišljanje same pjesme, apstraktan i višeznačan kroz superponiranje različitih objektiva ukazuje na varljivu, iskrivljenu percepciju realnosti. Cvijeće, priroda, žilet-žica i eter. Redatelj videa i ovoga je puta Gustav Golik, koji je režirao i posljednja tri Sarina spota.
Priliku da među prvima čuju live izvedbu pjesme „Dani bez sjena“ imat će posjetitelji Medvedgradskih glazbenih večeri gdje će Sara nastupiti 14. srpnja na glavnoj pozornici.

Zadnje od Izdvojeno2

Idi na Vrh