Koncertni report

MrLee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru (Foto: Samir Cerić Kovačević)
MrLee & IvaneSky – Digitalno more zvuka u Vintage Industrial Baru

Koncertni report

bebe-na-vole-vintage-industrial_3fff
Bebe Na Vole i The Yellow Buzz u Vintageu - blues nove velike depresije

‘Dani bez sjena’ – novi singl i spot Sare Renar

Nakon singla 'Notturno' zagrebačka kantautorica uoči novog studijskog albuma, koji izlazi krajem ljeta, objavila je još jedan singl i videospot.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Sara Renar - Dani bez sjena

Sara Renar – Dani bez sjena

„Dani bez sjena“, naziv je nove autorske pjesme kantautorice koja ponovno izmiče žanrovskim i inim ladicama. Ovo je pjesma o nemiru, kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, a tako i o onoj vanjskoj „klimi“ koja neminovno oblikuje našu privatnu stvarnost.

„Ljetni metereološki uvjeti možda ne odgovaraju atmosferi pjesme, ali je zato društvena klima i te kako aktualna“, kaže Sara Renar.

Video materijal nastajao je paralelno uz promišljanje same pjesme, apstraktan i višeznačan kroz superponiranje različitih objektiva ukazuje na varljivu, iskrivljenu percepciju realnosti. Cvijeće, priroda, žilet-žica i eter. Redatelj videa i ovoga je puta Gustav Golik, koji je režirao i posljednja tri Sarina spota.
Priliku da među prvima čuju live izvedbu pjesme „Dani bez sjena“ imat će posjetitelji Medvedgradskih glazbenih večeri gdje će Sara nastupiti 14. srpnja na glavnoj pozornici.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate