Courtney Barnett: Snimanje pjesme s Breedersima je totalno fanovski moment

Courtney Barnett gostovala je kao prateći vokal u jednoj pjesmi na snimanju novog albuma The Breeders krajem prošlog mjeseca, a sad je oduševljeno progovorila o tom jedinstvenom fanovskom iskustvu.

Courtney Barnett (Foto: Wikipedia)
Courtney Barnett (Foto: Wikipedia)

“Pjevati s The Breeders bio je totalno fanovski moment. Ludo je da sam ja na pjesmi Breedersa. Moj doprinos je sićušan: nećete ni znati da sam to ja. Ali ja znam da sam to ja i nevjerojatno mi je što se to uopće dogodilo”, izjavila je uzbuđeno Courtney Barnett za NME.

Na pitanje kako bi opisala njihovu pjesmu, rekla je: “Zvuči kao Breedersi – cool, čudna i super”.

Mlada australka izjavila je kako se tek sad počela osjećati ugodno svirajući na festivalima. dosad je, kaže, mislila kako se na festivalima moraju svirati samo brže, glasnije i popične pjesme da bi se zainteresiralo publiku.

“Jako dugo nisam izvodila “Kim’s Caravan” na festivalima jer je tako spora i mračna. Ali ljudi vole tu pjesmu i sad sam shvatila da je na nastupima bitno održati dinamiku, ali da je dobro i da ona opadne. Pjesme su mi se ionako dosta promijenile otkako sam ih počela izvoditi uživo. S vremenom sam u njih unijela drugu energiju i druge frustracije.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh