Braća Gallagher ujedinjena u tuzi i bijesu zbog Brexita

Liam Gallagher i Noel Gallagher izrazili su, svaki na svoj način, bijes zbog britanskog napuštanja EU. Noel je na Instragram stavio sliku EU zastave promijenivši joj boju iz plave u crnu s komentarom 'Crni dan', dok je Liam u maniri Prljavog kazališta tweetnuo: 'Zaustavite zemlju, silazim'.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Noel Gallagher (Foto: Wikipedia)

Noel Gallagher (Foto: Wikipedia)

Liam prethodno nije komentirao referendum, dok mu je brat Noel izjavio kako je problem prekompleksan da bi se njegovo rješavanje povjerilo općoj glasačkoj populaciji.

Za kanadski radio CBS Noel je izjavio: “Ne mislim da bi nam se trebalo dati da glasamo. Svake večeri gledam kako političari na televiziji izjavljuju kako je u pitanju jebeni moment u kojem možemo sjebati Britaniju zauvijek. Mislim, zašto ne radite ono za što ste jebeno plaćeni, a to je da vodite ovu zemlju i da jebeno odlučite što ćete s njom? Zašto uopće pitate narod? Pa ljudi su glupi kao svinjsko govno.”

Liam Gallagher (Foto: Wikipedia)

Liam Gallagher (Foto: Wikipedia)

Liam rijetko izražava svoja politička stajališta, za razliku od brata Noela koji je u siječnju nazvao vođu laburista Jeremyja Corbina “komunistom” čija politika nije u dodiru s glasačima pa im stoga nije ni privlačna. Dodao je i kako se razočarao laburistima za vrijeme Tonyja Blaira i Gordona Browna.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate