Bon Iver za jesen najavio album protkan neobičnim simbolima i još neobičnijim nazivima pjesmama

Bon Iver, glazbeni projekt predvođen Justinom Vernonom objavit će treći studijski album nazvan ’22, A Million’ 30. rujna za Jagjaguwar.

Bon Iver '22, A Million'
Bon Iver ’22, A Million’

Bend je sinoć izveo uživo album na ovogodišnjem Eaux Claires Music & Arts Festival u Vernonovom rodnom gradu Eau Claire, a obje uvodne pjesme “22 (OVER S∞∞N)” i “10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄”objavljene su kao singlovi i tekstualni video brojevi, kao što se od danas mogu poslati i prednarudžbe za novi album.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ISCEilPMNak[/youtube]

“Album “22, A Million” osmišljen je djelomično kao ljubavno pismo, a djelomično kao posljednje počivalište dvadesetogodišnje potrage za samorazumijevanjem poput religije”, tvrdi Justin Vernon i nastavlja: “Album sadrži 10 poly-fi pjesama koje čine kolekciju svetih trenutaka, ljubavnih boli i spasenja, konteksta snažnih sjećanja, znakova čije značenje možete zanemariti poput koincidencije. Ako je Bon Iver kojim slučajem izgradio stanište u fizičkom prostoru, tada je “22, A Million” otpuštanje te prostorne veze.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HNy7VtSsmu8[/youtube]

Bogatu simbolističku naslovnicu albuma kreirao je njujorški umjetnik Eric Timothy Carlson.

O snažnoj simbolističkoj naravi albuma “22, A Million”, pored naslova, govore i sami nazivi pjesama:

1. 22 (OVER S∞∞N)
2. 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄
3. 715 – CR∑∑KS
4. 33 “GOD”
5. 29 #Strafford APTS
6. 666 ʇ
7. 21 M◊◊N WATER
8. 8 (circle)
9. ____45_____
10. 00000 Million

Bon Iver je također najavio i niz pažljivo odabranih nastupa uključujući i dvodnevni neprofitni event u berlinskom Funkhaus studijima 1. i 2. listopada u suradnji s Aaronom i Bryceom Dessnerom iz The Nationala. Istog mjeseca nastupit će na Hollywood Bowlu s Patti Smith i Hiss Golden Messenger.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh