Björk najavila ‘Vulnicura Live’ izdanje koje uključuje i papirnatu masku

Maska koju će u box setu dobiti svaki kupac dizajnirao je James Merry.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Björk 'Vulnicura Live'

Björk ‘Vulnicura Live’

Björk je najavila luksuzno izdanje svog albuma iz 2015. “Vulnicura Live”, koje će osim svih pjesama s albuma sadržavati i neobičnu papirnatu masku koju je dizajnirao umjetnik James Merry.

Samo izdanje dizajnirano je u Parizu i u njemu će biti dvostruka ploča, CD verzija live albuma, kartica za MP3 download, šest printanih fotografija u košuljici od masnog, vodootpornog papira, te papirnata 3D maska u dijelovima s posebnim uputama za sastavljanje.

Masku su razvili i proizveli u kompaniji Wintercroft, u vlasništvu bračnog para Wintercroft. Na njihovoj web stranici piše kako je jedinstvena maska dizajnirana i namijenjena kreativnim ljudima širom svijeta koji vole pohoditi festivale.

Početkom mjeseca Björk je progovorila protiv seksizma u zabavnoj industriji, izjavivši kako i glazbena i filmska industrija imaju ozbiljan problem s ravnopravnošću spolova.

Na australskom otvorenju njezine izložbe Björk Digital, rekla je otvoreno kako se osjeća sretnicom, premda je i sama bila suočena sa seksizmom u svojoj karijeri.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate