Billy Corgan najavio specijalni vinil box-set ‘Siddhartha’

U setu po cijeni od 375 dolara na pet vinilnih ploča naći će se Corganova osamsatna izvedba nadahnuta romanom Hermanna Hessea, ali i sintesajzer i šilterica.

Billy Corgan (Foto: Wikipedia)
Billy Corgan (Foto: Wikipedia)

Billy Corgan, jedini stalni član The Smashing Pumpkins, 2014. godine izveo je osamsatni ambijentalni set inspiriran Hesseovim romanom “Siddhartha” (Sidarta) iz 1922. godine. Za one fanove koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati ovom neobičnom performansu, Corgan je odlučio objaviti ga u box-setu od pet vinilnih ploča.

Limitirano izdanje štampat će se u svega 500 primjeraka i prodavat će se po cijeni od 375 dolara u čajani i art sudiju Madame ZuZu koju je Corgan otvorio 2012. godine u Chicagu. Upravo je na tom mjestu prije dvije godine i izveo ovaj osamsatni elektronički maraton interpretacije poznatog romana Hermana Hessea.

Svaka će kutija ovog limitiranog izdanja biti ručno numerirana i s Corganovim potpisom, a u njoj će se osim ploča naći i otisci crteža Linde Strawberry, džepni Stylophone sintesajzer i šilterica.

Osim ovog limitiranog vinilnog paketa, Corgan također nudi i nagradu u obliku custom “Christmastime” gramofona. U konkurenciju za nagradu automatski ulazi svaki kupac “Siddhartha” box-seta, kao i svaki naručitelj loose-leaf čajeva s njegovog site.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh