‘Big Lebowski’ dobiva spin-off ‘Going Places’

Kultni film braće Coen iz 1998. dobit će svoj spin-off s kuglačkom ikonom The Jesusom u glavnoj ulozi, ali braća Coen nisu uključena u ovaj projekt. John Turturro, koji je odigrao ulogu kuglačke ikone The Jesusa u originalnom filmu, sam je preuzeo redateljsku palicu.

 John Turturro kao The Jesus u filmskom klasiku 'Big Lebowski'
John Turturro kao The Jesus u filmskom klasiku ‘Big Lebowski’

Priča će se vrtjeti oko The Jesusa, koji je osim po profinjenom kuglačkom stilu zapamćen i kao autor fraze “Don’t fuck with The Jesus”, a film će biti kriminalistički i baziran na francuskoj komediji “Les Valseuses” iz 1974. redatelja i scenarista Bertranda Bliera.

Turturro je osim režije na sebe preuzeo i pisanje scenarija, a osim njega u ulozi Jesusa Quintane igrat će Bobby Cannavale (“Vinyl”) The Jesusovog partnera u kriminalu Peteya. Njih su dvojica par lopova u misiji da jednoj ženi, koju igra Audrey Tatou, priušte njezin prvi orgazam. U filmu također glumi i Susan Sarandon.

Još uvijek nije sasvim jasno ima li Turturro uopće prava napraviti film o liku The Jesusa. Premda se dugo šuškalo kako će “Big Lebowski” dobiti svoj nastavak, braća Coen su uvijek odbacivali tu ideju, čak i unatoč tome što je Jeff Bridges rekao da bi jako rado ponovo igrao The Dudea.

Turturro će film producirati sam, bez ikakve potpore studija.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh