Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje, organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage.

'Vozimo te za Dž'
‘Vozimo te za Dž’

Povezani načinom razmišljanja i ozračjem kojeg stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUhoodlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. Uz pomoć Iskona organizirajubesplatni autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbus jedne festivalske lokacije na drugu.

Pod sloganom „Vozimo te za DŽ“, Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kampće većbiti otvoren i spreman za prve goste.

Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu [email protected] . U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Osim besplatnog prijevoza, festivalcimase sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz zatrajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (1.-3.8.2016.), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi DevendruBanharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka&TheLight i mnoge druge. I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini.

Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

19.Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će zemlja-partner Italija, glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh