Beogradski sastav Bitipatibi objavio album ‘Lešnici divlji 2′

Nakon četiri godine dobili smo nastavak priče koja nas je osvojila na prvo slušanje i uvukla u svoj sneni svijet. Bitipatibi, beogradski dragulj, s albumom 'Lešnici divlji 2' nastavlja putovanje koje je započeo s albumom prvijencem 'Lešnici divlji' objavljenim 2013. godine. 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Una Gašić, pjevačica sastava Bitipatibi

Una Gašić, pjevačica sastava Bitipatibi

Hipnotički glas Une Gašić, veže nas uz stihove koji nošeni igrom gitara i sintesajzera u shoegaze manirama na slušatelja prenose istinske emocije. Uz Unu i Bitipatibi sanja se, putuje i otkriva nove svijetove u kojima zaboravljamo na brige, odbacujemo nervozu i prepuštamo se svemu onome što nam pružaju. Album “Lešnici divlji 2″ sanjivim melodijama izlazi na kraj sa stvarnosti koja nas okružuje, a Bitipatibi i svojim drugim albumom nastavlja nesebično u svijet odašiljati svoju verziju dream pop glazbe.

Album je snimao, miksao i producirao Goran Crevar, trenutno najzaposleniji beogradski tonski inženjer, mastering je odradio iskusan inženjer Carl Saff iz Chicaga, dok naslovnicu albuma kao i crteže uz tekst svake od pjesama potpisuje Miloš ”Bakaši” Bakalović.

Bitipatibi nam svakim novim koncertom otkriva sve više, a zagrebačkoj će publici predstaviti svoj novi studijski album “Lešnici divlji 2″ u klubu Močvara u četvrtak 25. svibnja s početkom u 20 sati.

Trenutnu postavu benda uz Unu Gašić čine Dragan Mihajlović na bas gitari, Vladimir Marković na gitari i Ernest Džananović na bubnjevima. Vladimir Marković, jedan od dvojice osnivača kultnog beogradskog art-rock benda Presing koji će se na koncertu u Močvari pridružiti bendu Bitipatibi i time prvi put predstaviti zagrebačkoj publici.

Album “Lešnici divlji 2″ poslušajte u cijelosti na Bandcamp stranici benda.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate