Auguste predstavile singl ‘Trebam malo’

Nakon zamijećenih singlova ‘Ruke’ i ‘Prosinac’, Auguste predstavlja potpuno novi singl, naziva ‘Trebam malo’, kojim se nastavlja najavljivanje, ali i predstavljanje zvuka, novog studijskog izdanja.

Auguste (Foto: Zrinka Kunić)
Auguste (Foto: Zrinka Kunić)

“Nova serija snimanja albuma u studiju donijela je jako zanimljive stvari. Dečki su se jako zaigrali sa stvaranjem novih zvukova i to se zaista osjeti u ovoj pjesmi. Na klavijaturama nam se pridružio Mihael Kurjančić što je uvelike pridonijelo novom Auguste zvuku. Pjesma “Trebam malo” čist je i snažan doživljaj i osjećaj stvarnosti. Govorimo o odmaku od ustaljenog načina života u koji se upada posve bezazleno, o potrebi za novim i osvještavanjem sebe kao osobe”, objašnjavaju Auguste.

Novi singl “Trebam malo” autorski potpisuju Gordana Marković te Ivana Lulić, produkciju pjesme je radio Tomislav Franjo Šušak.

Prateći videospot novog singla djelo je redateljice Marcelle Zanki, zaslužne i za sanjiv spot singla “Ruke”, kojim su Auguste započele uspješnu suradnju s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska. U glavnoj ulozi u spotu našao se talentirani glumac Marko Petrić, montažom se bavila Irena Fabri dok je za snimanje bila zaslužna Kreativna agencija – Milan Latković i Duje Kundić.

Auguste će nastupiti 21. travnja u zagrebačkom KSET-u.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh