Atmosfera kultnih berlinskih klubova ovo ljeto na Beck’sperience partyjima

Najavljen je program Beck’speriencea Beck’s to basics koji ovo ljeto donosi dašak kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor u četiri hrvatska grada uz najbolje njemačke DJ-e.

Beck'sperience warm up party u Zagrebu
Beck’sperience warm up party u Zagrebu

Na zagrebačkom Beck’sperience warm up partyju u Staroj vojnoj bolnici u Vlaškoj predstavljen je ovogodišnji Beck’sperience program Beck’s to Basics koji će ovo ljeto u četiri hrvatska grada donjeti najbolje od berlinske undeground glazbene scene. U jedinstvenom prostoru stare bolnice u Vlaškoj, DJ-i Pero FullHouse, Jan Kinčl Zero i Ivan Komlinović omogućili su brojnim predstavnicima medija i poznatim osobama da prvi osjete atmosferu kakva će ovo ljeto vladati hrvatskim gradovima u sklopu legendarnog klupskog programa za istinske poznavatelje elektronske glazbe.

U posebno dizajniranim industrijskim prostorima u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu nastupit će najbolji njemački DJ-i koji će prenjeti atmosferu kultnih berlinskih klubova Berghain i Tresor uz potporu lokalnih DJ-a i drugih street performera. Jedinstven scenografski postav napuštenih underground prostora činit će reciklirane limenke i čepovi Beck’sa, a grafiteri će oslikavati bačve u koje će se odlagati plastične čaše za reciklažu kako bi se svim partyjima dala zelena nota i naglasak na ekološku osviještenost.

Ljetni Beck’ sperience partyji održat će se:

20. srpnja – Šibenik, Minerska uvala – DJ Oliver Deutschmann i Florian Miendl

02. kolovoza – Zadar, Luka Gaženica – izvođači: Heiko Laux i Brian Sanhaji

19. kolovoza – Rijeka, bivša tvornica Torpedo – izvođači: Lucy i Analogue Cops

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se održati velika završnica ovogodišnjih Beck’sperience partyja. Mjesto i datum održavanja partyja naknadno će se najaviti.

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) s ukljucenom konzumacijom Beck’sa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh