Amy Macdonald pjesmom ‘Down By The Water’ najavljuje album ‘Under Stars’

Amy Macdonald vraća se nakon čak četiri godine, i to s novom pjesmom ‘Down By The Water’ u akustičnoj verziji. Nova pjesma naći će se na studijskom izdanju ‘Under Stars’.

Amy Macdonald 'Under Stars'
Amy Macdonald ‘Under Stars’

Amy je potpuno novu pjesmu „Down By The Water“ pisala u suradnji s Jamesom Simsom te Benom Parkerom, a po objavi je dobila i prateći videospot:

Album „Under Stars“ u Hrvatskoj će biti objavljen 17. veljače 2017. godine, a donosi 11 pjesama u standardnoj verziji te dodatnih 8 pjesama u deluxe izdanju. Novo izdanje naslijedit će album „Life In A Beautiful Light“(2012.), a produkcijski ga potpisuju Cameron Blackwood, Tim Bran, Roy Kerr, Andrew Britton, Mikey Rowe…

„Trebalo je dvije i pol godine da ga snimimo, što je najduže do sad. U početku sam željela da se stvari odvijaju brže, no sad kad je gotovo sretna sam što smo si uzeli vremena. Ponosna sam na pjesme i zadovoljna albumom. Bilo je mnogo nevjerojatnih trenutaka, a album sadrži neke od mojih najboljih radova. Uzbuđena sam što ću napokon to podijeliti s fanovima, i sigurna sam da ću steći nove“, izjavila je tim povodom Amy Macdonald.

29-godišnja Amy Macdonald iza sebe ima tri albuma, prodana u čak pet milijuna primjeraka.

„Under Stars“ popis pjesama – standardno izdanje:

Dream On
Under Stars
Automatic
Down by The Water
Leap of Faith
Never Too Late
The Rise & Fall
Feed My Fire
The Contender
Prepare to Fall
From The Ashes

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh