Mansonov novi singl i album

Marilyn Manson je jučer objavio novi singl s nadolazećeg devetog studijskog albuma i pjesmu dao na besplatno skidanje svojim obožavateljima.

Marilyn Manson (Igor Jurilj)

Ime novog singla Marilyjna Mansona jest “Third Day of a Seven Day Binge” kojim najavljuje još deveti studijski album “Deep Six” – nasljednika uspješnog “Born Villain” iz 2012. Najavni singl uvjerljivo je najmirniji najavni singl u karijeri pjevača i istoimenog mu benda koji neodoljivo podsjeća na “Leave A Scar”, pjesmu s albuma “High End Of Low” iz 2009.

Iako se ranije smatralo kako će najavna stvar biti “Cupid Carries A Gun”, kao pjesma napisana za najavnu špicu televizijske serije “Salem”, od ideje se odustalo i “Third Day of a Seven Day Binge” je predstavljena javnosti na radijskoj emisiji BBC-jevog Radija 1, a odmah potom stavljena na službenu stranicu na besplatno skidanje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KRKsF17wY30[/youtube]

Iako još nije najavio definitivan datum izlaska albuma, zna se da je na njemu radio producent Tyler Bates, poznat po soundtrackovima za filmove “300” i “Watchmen”, čime Manson potvrđuje kako će novo izdanje biti orijentirano prema filmu, kao i spomenuti album iz 2009. To, dakako, nimalo ne čudi, s obzirom na njegovu strast prema filmskome mediju i glumačkim angažmanima koji su sve češći posljednjih godina, ali i sve prihvaćeniji kod kritike, kao što je bio slučaj s gostovanjem u “Sinovima anarhije.” Osim ove uloge, Manson bi uskoro mogao zaigrati na kazališnim daskama u grotesknom brodvejskom mjuziklu “The Prettiest Aryan. A NeoNazi’s Desire For Love & Beauty”, a prije toga njegova će se pjesma “Killing Strangers”, u produkciji Batesa, čuti u filmu “John Wick.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X