30 glazbenika napisalo odraslo-dječje priče za dobrotvorni projekt ‘Stories for Ways and Means’

Kolekciju priča 'Stories for Ways and Means' kompilirao je proteklo desetljeće Jeff Antebi, osnivač Waxplotationa, a u dobrotvornom je projektu sudjelovalo 30 velikih svjetskih muzičkih imena u suradnji s dizajnerima koji su priče ilustrirali.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
'Stories for Ways and Means'

‘Stories for Ways and Means’

Odraslo-dječje “Stories for Ways and Means” priče bit će, osim u printu, objavljene i u video formatu, a izaći će sljedeće godine za dobrotvorne svrhe. Sav će prihod od prodaje ove knjige ići za dobrotvorne organizacije poput Room ti Read, Pencils of Promise i 826 National, udruge koje se bave unapređivanjem dječjih prava i pitanja širom svijeta, sa specifičnim fokusom na pismenost.

Jeff Antebi je u projekt okupio impresivnu plejadu muzičara, među kojima su Frank Black (Pixies), Justin Vernon (Bon Iver), Nick Cave, Tom Waits, King Krule, Jim James (My Morning Jacket), Alison Mosshart (The Kills), Laura Marling, Devendra Banhart i Kathleen Hanna. Priče će u video formatu narirati Lizzo, King Krule and Joey Bada$$, a svoje su glasove već stavili na raspolaganje i Zach Galifianakis, Danny DeVito i Nick Offerman.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate